Hei
Ser det er et innlegg med samme tematikk under, men infare for å kuppe tråder spør jeg i egen.
Flasket 20 liter med apa i går, og alt gikk etter planen helt til jeg skulle blande inn sukkerlaken i fat 2. Har ikke autohevert, så brukte en silikonslange som hevet, og i frykt for basilusker ville jeg ikke suge for å vakuumere slangen. Jeg vasket og desinfisere den og et par oppvaskhandsker, kveilet slangen pent og dyppet herligheten i gjæringskaret det skulle tappes fra. Slangen fylte seg og transport av øl til nytt fat var et faktum. I ettertid kom jeg til å tenke på om det var så j***** lurt å dyppe noe som helst i ølet. Er det ikke nå en fare for infeksjon?
Ser det er et innlegg med samme tematikk under, men infare for å kuppe tråder spør jeg i egen.
Flasket 20 liter med apa i går, og alt gikk etter planen helt til jeg skulle blande inn sukkerlaken i fat 2. Har ikke autohevert, så brukte en silikonslange som hevet, og i frykt for basilusker ville jeg ikke suge for å vakuumere slangen. Jeg vasket og desinfisere den og et par oppvaskhandsker, kveilet slangen pent og dyppet herligheten i gjæringskaret det skulle tappes fra. Slangen fylte seg og transport av øl til nytt fat var et faktum. I ettertid kom jeg til å tenke på om det var så j***** lurt å dyppe noe som helst i ølet. Er det ikke nå en fare for infeksjon?