Er det bare for å spare penger eller er det for å oppnå noe annet også?
Ser jo selvsagt et litt artig poeng med å gjøre alt selv også. Er det grunnen?
Ser jo selvsagt et litt artig poeng med å gjøre alt selv også. Er det grunnen?
Er det bare for å spare penger eller er det for å oppnå noe annet også?
Knust støver veldig mye men mindre du har det i poser Vi oppbevarer det i lufttette beholdere så da er det fint å kunne kverne selv on the goDet er vel strengt tatt akkurat like enkelt å oppbevare knust malt. Spørsmålet går på holdbarhet.
Jeg er litt nysgjerrig på hvilke problemer det er forventet at man får ved lang tids oppbevaring av malt? Både knust og hel. Noen som har peil? Mel er kjempeknust og holder seg allikevel godt, så lenge forholdene er ålreite.
Interessant sammenligning. Pepper er veldig flyktig, ser ikke for meg at malt blir like bråfort kjipt (uten at jeg baserer det på noe som helst). Hvor kjapt blir malten kjip tro? Høres ut som noe som er verdt å gjøre et forsøk med.Nykvernet pepper smaker mye mer og bedre enn malt pepper. Blir det samme med nykvernet malt.