Hjelp til og svi av spesialmalt!

Hei. jeg sitter med et lite problem som jeg tror er et problem blandt mange flere også.

Jeg har ALT for mye spesialmalt til overs.
Det jeg trenger hjelp til er og finne oppskrifter der jeg får brukt opp det jeg har til overs uten og bestille opp noe mere, mest mulig malt i en oppskrift er best mulig :)
Jeg kan også informere om at jeg brygger på en beerbrew 30 så maks antal kilo i et brygg er 6,5 kg for min del.

Dette er det jeg har av malt:
Malt:                EBC:            Vekt:
Pale Malt          ?                  642g
Lys Caranel        ?                  1029g
Pilsner Malt      3,5                1440g
Crystal Gold      120                200g
Rye Malt          6                  200g
Hvete Malt        4,7                1000g
Munich Hvete    16                  1000g
Melano Malt      80                  850g
Vienna Malt      7                    680g
Røyk Malt        5                    700g
Carared          40                  1000g
Roasted Barley 1250-1500      700g
Chocolate Malt  900                700g
Cara-Pils          5                    180g

På forhånd takk :)
Kan også gi fra meg noe om noen i Trondheims omerådet har bruk for noe i bytte mot noe hjemmebrygg :)
 
alt dette til imp stout? :p
I følge Beersmith2 så ender jeg opp på en EBC på 140,8 med all malten.. i Imperial Stout profilen på BS så skal en havne mellom 59,1-78,8 EBC.
og blir det ikke for mye rart og for lite basemalt ? :p
 
Vel, for å bruke opp mest mulig spesial malt - så vil nok en RIS være tingen.

Men, for å komponere en oppskrift (så lenge målet ikke er å kjøpe noe mere malt), så bør du starte med å se på basemalten du har. Bruken av spesialmalten vil nok styres av det.
 
Tilbake
Topp