Vi har gått på en liten bryggesmell/drikkesmell og satt mye mørk øl som skal lagres lenge, mens vi har drukket opp IPAen vår, tenkte da å sette 50 liter velhumlet pale ale før sommern.
Så er det noen som kan hjelpe oss litt med oppskrift, ser endel pale ales trenger kun 7 dagers gjæring, noen som kan forklare hvorfor? Og gjerne hjelpe til å sette opp en sånn. Vi har lyst å bruke Cascade som aroma humle.
Så spørsmålet lyder altså: Hvor mye malt+speialmalt, humleprogram og gjær
På forhånd takk!
Så er det noen som kan hjelpe oss litt med oppskrift, ser endel pale ales trenger kun 7 dagers gjæring, noen som kan forklare hvorfor? Og gjerne hjelpe til å sette opp en sånn. Vi har lyst å bruke Cascade som aroma humle.
Så spørsmålet lyder altså: Hvor mye malt+speialmalt, humleprogram og gjær
På forhånd takk!