Hei.
Jeg har fått tak i et kjøleskap som jeg skal bruke til gjæringskap. Har rigget med varmeplate og temp styrer.
Men det jeg lurer på:
Kjøleskapet har tidligere blitt brukt til lagring av vompølser (hundemat) og det henger noe lukt igjen etter skrubbing og spyling. Dette kan da ikke ha noe å si med tett gjæringskar eller?
Kjøleskapet har også en fryser del, noen som har erfaring med hvor lenge dette holder med "av/på" styring?
Skapet står forresten i uisolert garasje.
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk
Jeg har fått tak i et kjøleskap som jeg skal bruke til gjæringskap. Har rigget med varmeplate og temp styrer.
Men det jeg lurer på:
Kjøleskapet har tidligere blitt brukt til lagring av vompølser (hundemat) og det henger noe lukt igjen etter skrubbing og spyling. Dette kan da ikke ha noe å si med tett gjæringskar eller?
Kjøleskapet har også en fryser del, noen som har erfaring med hvor lenge dette holder med "av/på" styring?
Skapet står forresten i uisolert garasje.
Sent fra min SM-G935F via Tapatalk