Ja, nå er ikke dette blodferske nyheter lenger, men gjæra duger nok fortsatt.
Strain: wlp008 East Coast Ale
Høstet: 22. Januar
Forrige propagering: Ca 1 januar
Øltype på forrige brygg: American IPA
Gjæringstemp.: 14 til 15 °C
Starter til forrige brygg: 1 trinn 1 liter
Liter på forrige brygg: 5
OG på forrige brygg: 1057
Gjærnæring brukt: Wyeast
Brukt på antall brygg: 1
Tid på gjæringskar: tre uker
Vasket: Neppe, men kulturen ser kjemperen ut (kaffelattefarget, null humle eller synlig trub)
Sted: Godlia, eventuelt Ullevål.
Kan hentes: Alle dager (hverdager etter 4-5, når som helst i helgen)
Slurrymengde: Ca 100ml tyktflytende.
Strain: wlp036 Düsseldorf Alt
Høstet: 22. Januar
Forrige propagering: Ca 1 januar
Øltype på forrige brygg: American IPA
Gjæringstemp.: 14 til 15 °C
Starter til forrige brygg: ca 4-5 liter?
Liter på forrige brygg: 27
OG på forrige brygg: 1057
Gjærnæring brukt: Wyeast
Brukt på antall brygg: 1
Tid på gjæringskar: to uker
Vasket: Ja
Sted: Godlia, eventuelt Ullevål.
Kan hentes: Alle dager (hverdager etter 4-5, når som helst i helgen)
Slurrymengde: Usikkert, minst 500ml tyktflytende.