Jeg brygget en Paulaner clone på onsdag, jeg fikk forventet OG på 1.050 og tilsatte fersk gjær wlp 380, som jeg laget en starter på 1.5 liter (Mr malty sa 1 liter med 2 rør på den aktuelle datoen. Prod dato på gjæren var 2 februar)
Nå etter over 2 døgn er det fortsatt ikke noe aktivitet i vørter, ingen skum på toppen.
Gjæren holdt ca 14 c da den ble blandet i vørteren som også holdt 14 c. I følge oppskriften skulle denne stige naturlig opp til ca 18 c, og holde seg der til gjæringen var over.
Noen som har tips til hva jeg bør gjøre, er det bare å tømme ut å brygge på nytt? Dette er mitt 11 brygg med ferskgjær, så har ikke hatt noen problemer med dette før, jeg benytter også magnetrører.
Nå etter over 2 døgn er det fortsatt ikke noe aktivitet i vørter, ingen skum på toppen.
Gjæren holdt ca 14 c da den ble blandet i vørteren som også holdt 14 c. I følge oppskriften skulle denne stige naturlig opp til ca 18 c, og holde seg der til gjæringen var over.
Noen som har tips til hva jeg bør gjøre, er det bare å tømme ut å brygge på nytt? Dette er mitt 11 brygg med ferskgjær, så har ikke hatt noen problemer med dette før, jeg benytter også magnetrører.