I ferd med å tappe på fat for første gang. Har nå fylt den med star san, og kjører den gjennom krana. Men det går utrolig sakte, bare litt som fisler ut, og tar lang tid å få noe særlig gjennom det. Har prøvd opp til 1 bar, men serveringstrykk bør være på 0,5 ifølge moderne hjemmebrygging, så trodde ikke det skulle ha noe å si for flowen.
2 meter 4mm ølslange i en kveil, stukket inn i små biter med 6 mm-slange ved koblingene.
2,8 meter 6 mm gasslange. Denne skal kortes ned etter hvert som jeg får tak i overganger. Men dette skulle vel ikke ha noe å si?
Noen forslag? Har fått for meg at 2 meter er ganske så vanlig, og flowen er ikke akkurat normal. Lite poeng med perlick-kraner når det ser så fislete ut under tapping...
2 meter 4mm ølslange i en kveil, stukket inn i små biter med 6 mm-slange ved koblingene.
2,8 meter 6 mm gasslange. Denne skal kortes ned etter hvert som jeg får tak i overganger. Men dette skulle vel ikke ha noe å si?
Noen forslag? Har fått for meg at 2 meter er ganske så vanlig, og flowen er ikke akkurat normal. Lite poeng med perlick-kraner når det ser så fislete ut under tapping...