Første Brygg

ThomasSF skrev:
Sett Batch size til 25 L, og effektiviteten til 70-75% et sted. Oppskriften nå sier jo null % alkohol :)

Hmm.. Ikke ale disse tingene jeg førstår meg 100% på, så rart ja. Jeg endret effektiviteten til 80. Jeg fikk lest meg opp på hva det egentlig var:) Egentlig unødvendig å skirve det på beersmith, siden det ikke har noe annet å gjøre en utregningen på alkoholen, men fint å se hva det blir til (BIAB).

Jeg kan ikke sette 25L, jeg må sette maks 22,5L. Det vil si at jeg må legge i totalt 29,39L vann.
 
Det kan vel ikke ha noe å si om jeg fjerner litt btch water?. det øker jo bare alkoholnivået/smak pga. dette. så om jeg bestemmer meg for 20L batch water (ca 19L ferdig ØL).
 
Går fint. Eventuelt kan du vanne ut med kokt, avkjølt vann i gjæringskaret.
 
Tilbake
Topp