Enig i at det er snaddermalt. Jeg kombinerer den ofte med en litt mørkere sjokolademalt (carafa I er den jeg bruker mest) i mørke øl. Da kan jeg bruke ganske mye mørk malt, uten at det blir for mye brent aroma.
Mye god reklame for pale chocolate her. Jeg har en pose hjemme, men har ennå ikke fått prøvd den. Er det mulig å gi noen beskrivelse av smak, eventuelt hvilke øl den kan briljere i?
Bruk den gjerne sammen med vanlig sjokolademalt for å gi et bredere spekter. Selv synes jeg den gir et mildere sjokoladesmak. God i porter, brown ale, impy m.m. Spesielt sammen med vanlig sjokolademalt.
Overdrevent blir den litt skarp. Jeg bruker i min favoritt
0,3 kg pale chocolate,
3 kilo vienna,
0,5 kilo havreflak
0,5 kilo pale malt,
1 kilo pilsner.
Humler med chinook.
Lager da ca 25 liter.
Minner mye om aas bayer, men litt mørkere og fyldigere
Overdrevent blir den litt skarp. Jeg bruker i min favoritt
0,3 kg pale chocolate,
3 kilo vienna,
0,5 kilo havreflak
0,5 kilo pale malt,
1 kilo pilsner.
Humler med chinook.
Lager da ca 25 liter.
Minner mye om aas bayer, men litt mørkere og fyldigere
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.