Har akkurat begynt å brygge øl og har litt liten plass på gjæringsrommet. Har skjønt at flaskene skal stå i "romtempratur" når de flaskemodnes i 2-3 uker, men har søkt litt rundt og det virker som det ikke er så nøye hva denne "romtempraturen" er. Foreløpig har jeg en batch med weizen, en porter, og en APA til gjæring, men tenkte å lage noen andre øltyper også som skal stå i samme rom. Tempraturen ligger ganske stabilt rundt 20°C. Tenkte å ta flaskemodninga i samme rommet hvis det er veldig viktig at tempraturen er stabil under flaskemodning, men hvis det ikke er så nøye om tempraturen er stabil så har jeg mer lyst til å bruke plassen på rommet til flere gjæringsbøtter. Har andre rom med romtempratur, men disse rommene kan fort være kaldere enn 20°C på natta og varmere på dagen. Er det viktig at jeg holder tempraturen stabil under flaskemodninga, og hvor lenge er dette i tilfelle viktig?