Oki Men vist man kjøper det kandis sukkeret som man kjøper på butikk (ikke flytende) og hiver det oppi de siste 10 minuttene av kok,vil man kanskje ikke få de samme smakene som han på homebrewtalk fikk?
Oki Men vist man kjøper det kandis sukkeret som man kjøper på butikk (ikke flytende) og hiver det oppi de siste 10 minuttene av kok,vil man kanskje ikke få de samme smakene som han på homebrewtalk fikk?
Gjærnæringen inneholder DAP, som er helt nødvendig for å få riktige kjemiske prosesser igang. Med denne får du maillard-reaksjoner på en lavere temperatur og kan utvikle masse smak uten å brenne sirupen.
Jeg koker forøvrig sirup til min egen dubbel "as I type"
Da var ølet brygget! Vørteren hadde en særdeles intressant smak av den hjemmelagde kandisirupen. Er veldig spent nå!
Kuttet ned på spesialmaltet, som anbefalt.
Vil gjære ølet på samme regime som Westmalle -> pitchet på 18 grader, og lar tempen øke til 20. Lar det gjære der i 2 uker
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.