Jeg er møkk lei av å holde på med BIAB pose og alt sølet det medfører og har lyst på en BB30. Jeg har derfor noen spørsmål. Den eneste norske siden jeg har funnet er denne http://www.olbrygging.no/products/beer-brew-30-generasjon-3 og den forklarer ikke noe særlig bra.
Jeg regner med at silkaret er noe man bruker til mesking og bare tar opp og setter til siden etter mesking, evt. skyller igjennom.
Hvordan er det vanlig å kople til kjølespiralen, bare med vanlige slangeklemmer?
Varmeelementet er på 2500, er 16A kurs nødvendig eller holder det med 10A, dvs. at elementet aldri står på for fullt.
Jeg har sett at noen kjøper seg en pumpe for å sirkulere under mesking på CO. Er løsningen til BB mere elegant, eller er det et Mikke Mus opplegg med slanger, ledninger etc,?
På BB60 står det at den bruker "tradisjonell bryggemetode", hva menes med det ?
Er det noen i Trondheim som skal bruke en BB30 snart, så jeg kan komme og se på hvordan det gjøres.
Jeg regner med at silkaret er noe man bruker til mesking og bare tar opp og setter til siden etter mesking, evt. skyller igjennom.
Hvordan er det vanlig å kople til kjølespiralen, bare med vanlige slangeklemmer?
Varmeelementet er på 2500, er 16A kurs nødvendig eller holder det med 10A, dvs. at elementet aldri står på for fullt.
Jeg har sett at noen kjøper seg en pumpe for å sirkulere under mesking på CO. Er løsningen til BB mere elegant, eller er det et Mikke Mus opplegg med slanger, ledninger etc,?
På BB60 står det at den bruker "tradisjonell bryggemetode", hva menes med det ?
Er det noen i Trondheim som skal bruke en BB30 snart, så jeg kan komme og se på hvordan det gjøres.