Øl er godt, men jeg klarer ikke å drikke opp en 25 liters batch før "suget" etter å sette en ny kommer. Hvis jeg skal redusere volumet til f.eks. det halve, er det da så enkelt som å halvere ingrediensene i oppskriften?
Øl er godt, men jeg klarer ikke å drikke opp en 25 liters batch før "suget" etter å sette en ny kommer. Hvis jeg skal redusere volumet til f.eks. det halve, er det da så enkelt som å halvere ingrediensene i oppskriften?
Takk for svar. "Litt utvalg" er greit, og jeg får etter hvert se om mine bekjente liker brygget. Har satt en par brygg i det siste, men har ikke fått smakt det selv enda.
;DJeg trenger full batch...problemet var tomflasker..nå har jeg kjøpt så det rekker..har 70 0,75l med patentkork..det kosta jo en formue..men nå kan jeg brygge to på 25l..problemet er ikke over enda...det er de forbaska smaksprøvene...brygger en...venter brygger en til...så må jeg prøvesmake for å få nok flasker hehe
bare jeg som har 6 kasser med 4 forskjellige sorter øl stående eller?
Det er litt stress å vaske flasker, men jeg passer på å skylle utav flaskene med en gang jeg har drukket ølet på dem, da blir det fort mye enklere å vaske/sterilisere dem senere igjen.
Noe av ølene mine er ganske heftige, så de tar litt lenger tid for å bli tomt.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.