Brygget en raring den 14.okt.
25 liter
4,5 kg Pilsner malt Heidelberg
0,5 kg Brown malt
0,5 kg Amber malt
0,5 kg Spraymalt mørk
2 rør WLP 885 Zurick lager
50 gr. Amarillo 60 min
50 gr. Saaz 15 min
Blopper fremdeles 5-6 ganger pr min.
Står til gjæring i 12c.
mesketid 60 min. 66 grader
P.S venter på noen reaksjoner kansje fra Gahr...
25 liter
4,5 kg Pilsner malt Heidelberg
0,5 kg Brown malt
0,5 kg Amber malt
0,5 kg Spraymalt mørk
2 rør WLP 885 Zurick lager
50 gr. Amarillo 60 min
50 gr. Saaz 15 min
Blopper fremdeles 5-6 ganger pr min.
Står til gjæring i 12c.
mesketid 60 min. 66 grader
P.S venter på noen reaksjoner kansje fra Gahr...