Hadde denne til middagen i går kveld. Det er den beste weissbier jeg noensinne har drukket. Frisk med smak av banan og sitrus. Om noen vet ei opskrift på noenlunde samme så rop ut
Jeg har lurt litt på det der med lagring av tripel. Dette trur jeg gir rimelig grei info: https://expertbrewing.com/can-you-age-belgian-tripel/ Har en helt fersk tripel på 9,4% som jeg tenker skal få være i fred lenge.
Men sjølsagt: Gitt lagringspraksisen i Norge er det nok om å gjøre å få tak i så ferske utgaver som mulig.
Jeg har lurt litt på det der med lagring av tripel. Dette trur jeg gir rimelig grei info: https://expertbrewing.com/can-you-age-belgian-tripel/ Har en helt fersk tripel på 9,4% som jeg tenker skal få være i fred lenge.
Men sjølsagt: Gitt lagringspraksisen i Norge er det nok om å gjøre å få tak i så ferske utgaver som mulig.
Det er forskjell på tripel og. Chimay er relativt alkoholsvak og mer humle drevet opplever jeg
Derfor liker jeg den best fersk mens det ennå er litt banos
Noen som forresten vet produksjonsdato på Chimay? Denne er best før sep. 2026
Det er forskjell på tripel og. Chimay er relativt alkoholsvak og mer humle drevet opplever jeg
Derfor liker jeg den best fersk mens det ennå er litt banos
Noen som forresten vet produksjonsdato på Chimay? Denne er best før sep. 2026
Det er forskjell på tripel og. Chimay er relativt alkoholsvak og mer humle drevet opplever jeg
Derfor liker jeg den best fersk mens det ennå er litt banos
Noen som forresten vet produksjonsdato på Chimay? Denne er best før sep. 2026
Det er poenget i blogartikkelen, også. Hvit Chimay faller nok innafor kriteriene i den. Mulig du har rett i det med humla. Jeg husker ikke at jeg la spesielt merke til det, men det er et spinkelt grunnlag for å hevde at du tar feil.
Et tryggere valg er nok Westmalle.
Jeg mener at Chimay sier 2 års holdbarhet for hvit Chimay. Så produksjonsdato skulle bli september -24 for den du har.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.