Hadde denne til middagen i går kveld. Det er den beste weissbier jeg noensinne har drukket. Frisk med smak av banan og sitrus. Om noen vet ei opskrift på noenlunde samme så rop ut
Jeg har lurt litt på det der med lagring av tripel. Dette trur jeg gir rimelig grei info: https://expertbrewing.com/can-you-age-belgian-tripel/ Har en helt fersk tripel på 9,4% som jeg tenker skal få være i fred lenge.
Men sjølsagt: Gitt lagringspraksisen i Norge er det nok om å gjøre å få tak i så ferske utgaver som mulig.
Jeg har lurt litt på det der med lagring av tripel. Dette trur jeg gir rimelig grei info: https://expertbrewing.com/can-you-age-belgian-tripel/ Har en helt fersk tripel på 9,4% som jeg tenker skal få være i fred lenge.
Men sjølsagt: Gitt lagringspraksisen i Norge er det nok om å gjøre å få tak i så ferske utgaver som mulig.
Det er forskjell på tripel og. Chimay er relativt alkoholsvak og mer humle drevet opplever jeg
Derfor liker jeg den best fersk mens det ennå er litt banos
Noen som forresten vet produksjonsdato på Chimay? Denne er best før sep. 2026
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.