Jeg har en batch som skulle flaskekarboneres, men av flere årsaker gikk det ikke bra. Sukkerlaken ble nok mikset for dårlig i gjæringskaret. I tillegg skulle jeg karbonere flaskene i gjæringsskapet, men jeg flyttet varmeelementet øverst i skapet for at det ikke skulle renne fiullt av øl i tilfelle flaskebomber. Jeg flyttet dessverre ikke termostaten etter. :roedme: Det førte til halvkokt øl i øvre del av skapet. Jeg har vel gjort det meste galt og vet nå hvordan jeg ikke skal gjøre det. Det er viktig kunnskap det også
Men, ølet er godt det, og jeg har ikke lyst å kaste det. Jeg har i mellomtiden skaffet meg utstyr for kunstig karbonering. Da er spørsmålet om ølet på noen måte kan karboneres uten at det blir infisert eller ødelagt på annen måte. Noen som har forslag?
Men, ølet er godt det, og jeg har ikke lyst å kaste det. Jeg har i mellomtiden skaffet meg utstyr for kunstig karbonering. Da er spørsmålet om ølet på noen måte kan karboneres uten at det blir infisert eller ødelagt på annen måte. Noen som har forslag?