hei
imp stouten har nå stått en uke til gjæring vårt først brygg, leste i etter tid at varm vørter måtte tappes forsiktig når man skulle
skylle mesken.Dette ble ikke gjort da vi på det tidpunktet ikke viste det,sto at det var fare for smak av våt papp. Tappet meg litt
ut av kranen og den hadde nok en etter smak av papp. Dette får vi føre på tabbe kvoten for nybegynnere.Er det noe som kan gjøres
eller må dette bar tømmes ut og begynne på nytt.
imp stouten har nå stått en uke til gjæring vårt først brygg, leste i etter tid at varm vørter måtte tappes forsiktig når man skulle
skylle mesken.Dette ble ikke gjort da vi på det tidpunktet ikke viste det,sto at det var fare for smak av våt papp. Tappet meg litt
ut av kranen og den hadde nok en etter smak av papp. Dette får vi føre på tabbe kvoten for nybegynnere.Er det noe som kan gjøres
eller må dette bar tømmes ut og begynne på nytt.