Gahr
Norbrygg-medlem
[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Frambozo
OG: 1050
FG: 1012
Farve (beregnet): 27 EBC
Beregnet bitter: 19 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 34 l
Sluttvolum: 23 l
Malt & sukker
5400 gram Weyermann Premium pilsnermalt 3,5 EBC
1000 gram Thomas Fawcett crystal malt 150 EBC
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
62 °C i 60 min
69 °C i 30 min
Utmesk 75-85 °C
Humle
20 gram Northern Brewer pellets 10,5 %-alfa 90 min
Øvrige ingredienser
Saften av 4 kg bringebær (frosne, knust og kokt i 5 min, tilsv. 3 liter saft)
Saften av 4 sitroner (frosne, knust og kokt i 5 min, tilsv. ca. 2,5 dl)
Begge deler tilsatt etter primærgjæring (dag 7)
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP550
Gjæringstemperatur og -tid
Primærgjæring 6 dager 15 °C
Sekundærgjæring 7 dager 22 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 19.08.2012
Tappedato: 01.09.2012
Navn på brygget: Frambozo
OG: 1050
FG: 1012
Farve (beregnet): 27 EBC
Beregnet bitter: 19 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 34 l
Sluttvolum: 23 l
Malt & sukker
5400 gram Weyermann Premium pilsnermalt 3,5 EBC
1000 gram Thomas Fawcett crystal malt 150 EBC
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
62 °C i 60 min
69 °C i 30 min
Utmesk 75-85 °C
Humle
20 gram Northern Brewer pellets 10,5 %-alfa 90 min
Øvrige ingredienser
Saften av 4 kg bringebær (frosne, knust og kokt i 5 min, tilsv. 3 liter saft)
Saften av 4 sitroner (frosne, knust og kokt i 5 min, tilsv. ca. 2,5 dl)
Begge deler tilsatt etter primærgjæring (dag 7)
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP550
Gjæringstemperatur og -tid
Primærgjæring 6 dager 15 °C
Sekundærgjæring 7 dager 22 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig
Bryggedato: 19.08.2012
Tappedato: 01.09.2012