Gahr
Norbrygg-medlem
[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Peat Blonde
OG: 1048
FG: 1009
Farve (beregnet): 13 EBC
Beregnet bitter: 23 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 23,5 l
Malt & sukker
3500 gram maris otter pale malt
1000 gram Vienna malt
500 gram peat malt
300 gram pale crystal malt
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
67 °C i 60 min
78 °C i 10 min
Humle
50 gram Hallertauer Hersbrucker 60 min
30 gram Hallertauer Hersbrucker 18 min
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP550, 1 rør i 2 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager 21 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig, 2,8 vol.
Bryggedato: 02.08.2012
Tappedato: 07.08.2012
Navn på brygget: Peat Blonde
OG: 1048
FG: 1009
Farve (beregnet): 13 EBC
Beregnet bitter: 23 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 24 l
Sluttvolum: 23,5 l
Malt & sukker
3500 gram maris otter pale malt
1000 gram Vienna malt
500 gram peat malt
300 gram pale crystal malt
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
67 °C i 60 min
78 °C i 10 min
Humle
50 gram Hallertauer Hersbrucker 60 min
30 gram Hallertauer Hersbrucker 18 min
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP550, 1 rør i 2 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 5 dager 21 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2: Naturlig, 2,8 vol.
Bryggedato: 02.08.2012
Tappedato: 07.08.2012