[tt][size=10pt]Generell informasjon
Navn på brygget: Lubdamo Bitter
OG: 1037
FG: 1012
Farve (beregnet): 19 EBC
Beregnet bitter: 31 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
2850 gram Muntons maris otter pale malt 5,9 EBC
200 gram Thomas Fawcett crystal malt 130 EBC
300 gram Thomas Fawcett pale chocolate 600 EBC
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
60 min 67 °C
Utmesk 75 °C
Humle
40 gram East Kent Goldings pellets 4,5 %-alfa 60 min
10 gram East Kent Goldings pellets 4,5 %-alfa 10 min
11 gram East Kent Goldings pellets 4,5 %-alfa 0 min
Øvrige ingredienser
4 gram kalsiumsulfat i mesken
1 tab Whirlfloc 15 min koking
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP002 English Ale, 1 rør i 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager 19-20 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2:
Bryggedato: 07.08.2011
Tappedato: 21.08.2011
Navn på brygget: Lubdamo Bitter
OG: 1037
FG: 1012
Farve (beregnet): 19 EBC
Beregnet bitter: 31 IBU, med formel 'Tinseth'.
Vørtermengde: 27 l
Sluttvolum: 22 l
Malt & sukker
2850 gram Muntons maris otter pale malt 5,9 EBC
200 gram Thomas Fawcett crystal malt 130 EBC
300 gram Thomas Fawcett pale chocolate 600 EBC
Vann
Ikke oppgitt
Meskeskjema
60 min 67 °C
Utmesk 75 °C
Humle
40 gram East Kent Goldings pellets 4,5 %-alfa 60 min
10 gram East Kent Goldings pellets 4,5 %-alfa 10 min
11 gram East Kent Goldings pellets 4,5 %-alfa 0 min
Øvrige ingredienser
4 gram kalsiumsulfat i mesken
1 tab Whirlfloc 15 min koking
Koketid
Total koketid vørter: Ikke oppgitt
Gjær
Betegnelsen på gjæren: White Labs WLP002 English Ale, 1 rør i 1 liter starter
Gjæringstemperatur og -tid
Gjæring/primærgjæring 14 dager 19-20 °C
Øvrig informasjon
Filtrert: Nei
CO2:
Bryggedato: 07.08.2011
Tappedato: 21.08.2011