Jeg sverger til belgisk wit i sommervarmen.
50/50 pilsner og hveteflak til en OG på 1.045 (meskes på 63 grader 75 min)
Saaz på 60 min til en IBU på 15
Saaz på 20 min til en IBU på 5
1 gram koriander pr liter vørter siste 5 min
1 gram pomerans eller 3 gram fersk revet økologisk appelsinskal pr liter vørter siste 5 min
Gjæres med wlp400
Selv om humla er kokt 60 min, husk å kok vørteren 90 min pga pilsnermalten.
50/50 pilsner og hveteflak til en OG på 1.045 (meskes på 63 grader 75 min)
Saaz på 60 min til en IBU på 15
Saaz på 20 min til en IBU på 5
1 gram koriander pr liter vørter siste 5 min
1 gram pomerans eller 3 gram fersk revet økologisk appelsinskal pr liter vørter siste 5 min
Gjæres med wlp400
Selv om humla er kokt 60 min, husk å kok vørteren 90 min pga pilsnermalten.