Virker som følgende stemmer godt med hva jeg synes vi har fått ut av BB30.
Fly sparge på temperature mash ser i hvert fall helt lik det vi pleier å bruke ut.

BB30 specs er 34l. Silkar er 26l, men jeg tror Beersmith mener ytre konteiner med mesketønne.
Veide karet til 1.3 kg. Det skal være rustfritt stål, så .12c.
Equipment Profile: BB30
Batch Size: 23,00 l
Mash Tun Volume: 34,00 l
Mash Tun Weight: 1,30 kg
Mash Tun Specific Heat: 0,12
Lauter Tun Deadspace: 0,00 l
Boil Size: 29,97 l
Boil Time: 60 min
Evaporation Rate: 6,3 %
Calculate Boil Size: TRUE
Kettle Top Up Water: 0,00 l
Hop Utilization Adjustment: 100,00 %
Trub/Chiller Loss: 4,00 l
Cooling Loss: 4,00
Top Up Water into Fermenter: 0,00 l