En eller annen kronidiot har klart å legge alle juleølla mine i kjøleskapet som jeg hadde tenkt å lagre i kjellern til jul
Kan jeg nå ta dem ut og sette i kjellern og fortsette "lagringen", eller er den på noen måte fucked up
er ikke liggende "the new shit"nå? siden gjæren får tilgang på all oksygenet med en gang? jeg har alt lagringsølet mitt på 12c.. har ikke noe godt tips @loebrygg , men vil tro det går bra så lenge karboneringen var ferdig
Vi må skille mellom 'ideelt' og 'plenty godt nok'
Ideelt sett skulle nok ølet ha blitt oppbevart 'kjølig' i lagering perioden og kaldt deretter uten temp svingninger. Så lenge du ikke beveger deg inn mot 'romtemp' eller varmt, tror jeg ikke dette er målbart.
De fleste distributører og butikker oppbevarer ølet langt fra ideelt, og mange heller ikke 'godt nok'.
Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies) for å tilpasse innholdet, skreddersy din opplevelse og holde deg innlogget dersom du registrerer deg.
Ved å fortsette og bruke dette nettstedet, samtykker du i bruken av informasjonskapsler.