Roar A
Norbrygg-medlem
Tok kontakt med Ægir for å høre hva de brukte i sin Rallar Amber og sin IPA
De svarte følgende
Rallar:
70% pale malt
Mørk og lys munich(%??)
Mørk karamell (%?)
Lys sjokolade(%?)
Svartmalt (%?)
Hummle : EKG og Challenger. Gjær: WLP 051
IBU 25-30? :namnam:
Noen som tørr hjelpe meg med fullstendig oppskrift her?
IPA
Pale malt 70%
Lys karamell 15%
Mørk Karamell 15%
Hummle: Centenial, galena og citra
Gjær: WLP 051
Mesk 70 min 67 grader ??
Koke 90 min ?
Hops @ ?????
IBU 50-60?
De svarte følgende
Rallar:
70% pale malt
Mørk og lys munich(%??)
Mørk karamell (%?)
Lys sjokolade(%?)
Svartmalt (%?)
Hummle : EKG og Challenger. Gjær: WLP 051
IBU 25-30? :namnam:
Noen som tørr hjelpe meg med fullstendig oppskrift her?
IPA
Pale malt 70%
Lys karamell 15%
Mørk Karamell 15%
Hummle: Centenial, galena og citra
Gjær: WLP 051
Mesk 70 min 67 grader ??
Koke 90 min ?
Hops @ ?????
IBU 50-60?