Hei godtfolk!
Jeg har satt en oppskrift på en Altbier etter tips og inspirasjon fra tyske og amerikanske nettforum.
Det jeg lurer litt på er om noen har noen erfaringer når det gjelder gjæringstemeratur, lagringstid/temp osv..
Dette er type øl som skal serveres omtrent krystallklart, og derfor bør vel lagres kaldt over en lengre periode. Så dette bør være et fint brygg å sette nå på høsten som har kommet så alt for tidlig.. :skitbra:
Gjæren jeg skal bruke er forøvrig Wyeast 1007 German Ale
Jeg har satt en oppskrift på en Altbier etter tips og inspirasjon fra tyske og amerikanske nettforum.
Det jeg lurer litt på er om noen har noen erfaringer når det gjelder gjæringstemeratur, lagringstid/temp osv..
Dette er type øl som skal serveres omtrent krystallklart, og derfor bør vel lagres kaldt over en lengre periode. Så dette bør være et fint brygg å sette nå på høsten som har kommet så alt for tidlig.. :skitbra:
Gjæren jeg skal bruke er forøvrig Wyeast 1007 German Ale