Hei.
Driver med brygging i dag og er første gang jeg sjekker med JOD om sukkeret er konvertert i vørteren. Kjører på 45 min 65 grader og 45 min 73 grader. Jeg tok testen etter 45 min og da ble ingenting blått. Kan en da glemme resten av mesketiden? Er har det noe for seg å kjøre helt ut? Ønsker et søtere øl. Er juleøl jeg brygger.
Bør jeg justere skyllevannets PH? har hardt vann med mye kalk PH på mellom 7 og 8.
Mvh
35 VRM
Driver med brygging i dag og er første gang jeg sjekker med JOD om sukkeret er konvertert i vørteren. Kjører på 45 min 65 grader og 45 min 73 grader. Jeg tok testen etter 45 min og da ble ingenting blått. Kan en da glemme resten av mesketiden? Er har det noe for seg å kjøre helt ut? Ønsker et søtere øl. Er juleøl jeg brygger.
Bør jeg justere skyllevannets PH? har hardt vann med mye kalk PH på mellom 7 og 8.
Mvh
35 VRM