Har en havrestout med laktose som har stått og gjæret i 2 uker nå.
3600g Pale malt
225g roasted Barley
340g chocolate
225g crystal 40
225g crsytal 120
340g victory
450 Havregryn
500g laktose
(2 pakker safale S-04)
OG var på 1069 og SG nå etter 2 uker var på 1032. Regnet med litt høy FG p.g.a. laktosen (og havren?), men har ikke laget noen brygg som har hatt i nærheten av så høy FG før, så lurer på om dette kan være normalt? Er det trygt å flaske dette?
3600g Pale malt
225g roasted Barley
340g chocolate
225g crystal 40
225g crsytal 120
340g victory
450 Havregryn
500g laktose
(2 pakker safale S-04)
OG var på 1069 og SG nå etter 2 uker var på 1032. Regnet med litt høy FG p.g.a. laktosen (og havren?), men har ikke laget noen brygg som har hatt i nærheten av så høy FG før, så lurer på om dette kan være normalt? Er det trygt å flaske dette?