Det er dyrt å brygge billig øl, hehe. Det billigste er å fylle øl på flasker via en tappestav på krane på dunken din, og få kullsyre i ølet ved å tilsette sukker. Karboneringsdrops eller sukkerbiter er supert, bare å slippe nedi flaska før du fyller den med øl.
Ideelt er jo mørke glassflasker, men drikker du ølet fort og lagrer det mørkt så kan du bruke hvilke som helst flasker. Hvis varmtvannet i springen din er over 70C kan du vaske flaskene i *varmt* vann før du tapper til de. Funker med brusflasker også, det brukes jo fortsatt av mange bryggere rundt om kring. Bruskorker er tette og kan gjenbrukes, husk bare å la de få en tur ned i varmtvannet også. Har du ikke krane på dunken, må du stikke om til en med krane. Eventuelt flaske rett fra en hevert - men det blir mye søl (erfaringsmessig).
Har du råd til en
fatpakke fra f. eks. Mesterbrygg så trenger du bare en hevert eller kran/tappeslange, og ei sodastream flaske. Det er mye mindre styr å holde på med enn flasker, som tar mye plass også.