Vesterhell
Norbrygg-medlem
Hei dere.
Har da følt den kjipe følelsen av å se 15 liter øl gå rett ned i sluket på badekaret for første gang.
Etter å ha lest i øst og vest så kan det virke som om det dreier seg om taniner/astrigens?
Det jeg vet er at denne usmaken var på plass før gjæring. Jeg klare ikke helt beskrive dette, nærmeste jeg kommer er en utenlandsk tannkrem jeg engang har smakt(ikke veldig behjelpelig).Det legger seg en tørr og besk smak bakerst i ganen som gjør at du ikke får lyst på mer og man føler seg tørr i munnen. Man kan lukte det av ølen også.
Lot ølen stå i 45 dager etter gjæring men smaken er kun marginalt bedre.
Noen som har vært borte i det samme og vet hva det skyldes, muligens forklare/beskrive smaken bedre en meg?
Har da følt den kjipe følelsen av å se 15 liter øl gå rett ned i sluket på badekaret for første gang.
Etter å ha lest i øst og vest så kan det virke som om det dreier seg om taniner/astrigens?
Det jeg vet er at denne usmaken var på plass før gjæring. Jeg klare ikke helt beskrive dette, nærmeste jeg kommer er en utenlandsk tannkrem jeg engang har smakt(ikke veldig behjelpelig).Det legger seg en tørr og besk smak bakerst i ganen som gjør at du ikke får lyst på mer og man føler seg tørr i munnen. Man kan lukte det av ølen også.
Lot ølen stå i 45 dager etter gjæring men smaken er kun marginalt bedre.
Noen som har vært borte i det samme og vet hva det skyldes, muligens forklare/beskrive smaken bedre en meg?