I en oppskrift for en IPA jeg har tenkt å brygge står følgende om mesking:
"Use a water to grain ratio of 2.96/1. Brew using an upward infusion mash with a 30-minute rest at 66 °C. Raise the temperature to 74 °C for mash-off."
Hva menes med en "upward infusion mash"? Betyr det at malt og vann blandes kaldt, for så å tilføre varme til 66 °C er nådd, for så å holde det der i 30min. For til slutt å tilføre varme igjen til 74 °C er nådd, og så begynne skylling/tapping av vørter?
"Use a water to grain ratio of 2.96/1. Brew using an upward infusion mash with a 30-minute rest at 66 °C. Raise the temperature to 74 °C for mash-off."
Hva menes med en "upward infusion mash"? Betyr det at malt og vann blandes kaldt, for så å tilføre varme til 66 °C er nådd, for så å holde det der i 30min. For til slutt å tilføre varme igjen til 74 °C er nådd, og så begynne skylling/tapping av vørter?