Hei,hei !!
Tappet sønd over ett brygg fra gjæringsdunk til flasker/fat. Ølet var gulaktig og uklart/grumset. I dag er det fortsatt like uklart på flaskene som står til karbonering.
Er et all grain brygg, mitt første, Brown Ale 25l sett kjøpt på bryggselv.no. Tørrhumlet etter 5 dag. OG 1.050, FG 1.004.
Ble litt lav mesketemp,ca 64 grader, mesket i 90 min,76 graders skyllevann..
Skåla neste?
Tappet sønd over ett brygg fra gjæringsdunk til flasker/fat. Ølet var gulaktig og uklart/grumset. I dag er det fortsatt like uklart på flaskene som står til karbonering.
Er et all grain brygg, mitt første, Brown Ale 25l sett kjøpt på bryggselv.no. Tørrhumlet etter 5 dag. OG 1.050, FG 1.004.
Ble litt lav mesketemp,ca 64 grader, mesket i 90 min,76 graders skyllevann..
Skåla neste?