Uformelt Kretsmesterskap i hjemmebrygging i Oslo

Jeg ville tatt den med. Folk i Gamlebyen har kanskje akkurat de rette smaksløkene for dette brygget. Ikke kast!

Husk det er PF OG Dommerkonk.
 
He he he jeg må le, en må nok vandre gatelangs for å sette pris på denne -  vandre lenge og langt!  Jeg testa nettopp en flaske til og tok en god slurk - konklusjonen er nok en gang at denne ikke er å redde. Jeg er ganske overbevist at selv ikke måneders lagrig fikser biffen.  Finnes det en PF for verste vare så stiller nok denne sterkt. Uansett så blir det så jeg tar med noe annet som smaker litt mer humant.
 
Admiral Alke skrev:
He he he jeg må le, en må nok vandre gatelangs for å sette pris på denne -  vandre lenge og langt!  Jeg testa nettopp en flaske til og tok en god slurk - konklusjonen er nok en gang at denne ikke er å redde. Jeg er ganske overbevist at selv ikke måneders lagrig fikser biffen.  Finnes det en PF for verste vare så stiller nok denne sterkt. Uansett så blir det så jeg tar med noe annet som smaker litt mer humant.

Du kan jo prøve å blande den med en ny svakere øl med mer smak, så kommer det noe godt ut av det? For lite smak er bedre enn usmak!
 
La det stå stuevarmt, så 1. karboneringssukkertet får gjæret helt ut, og 2.smaken fra humla får komme godt ut i ølet!
 
Admiral Alke skrev:
Etter gode råd så våger jeg meg på tørrhumling for det har jeg aldri prøvd før. Spennende...

For å avslutte avsporingen: Ha i bakhodet at tørrhumling ikke vil tilsette noe særlig smak, kun aroma.
 
Litt smak blir det jo også, men dersom man ønsker det, kan man seff trekke litt te på litt humle og tilsette det også..

Prøvde forresten å  trekke litt te på min 17.9% AA columbusblomster i sted. Vannet bare såvidt berørte humlen. Bittert? Jepp. Trenger ikke 60 min kok den der gitt!
 
Jeg har en sidekick forresten, og muligens enda et brygg. Første er bankers, men det andre brygget er jeg ikke helt fornøyd med.
 
Ta det med uansett. Når klokka runder åtte er det spådd at de kritiske røster blir overdøvet av de øltørstes..
 
dørene åpner kl 18.00 for publikum. Jeg tenker at det kan være fornuftig for deltagerene å møte rundt kl 16.00.
 
Usjda, jeg slutter på jobb 18:00. Får evt. få Magnus til å ordne det praktiske. Var det så at det gikk an å komme med ting kvelden før eller på morgenen?
 
Bård skrev:
Christian Magnus skrev:
Hei, jeg ville bare stikke frem huet og presentere det. Jeg er AxelH sin kompis som er påmeldt her i dette kretsmesterskapet. Gleder meg!

På grunn av omstendigheter jeg ikke tør snakke om ennå stiller jeg (vi) med kun 16 liter på flaske. Beklager det.

Tok prøvesmakingen overhånd? Vi får vel si at det går bra, men la nå for guds skyld resten være til lørdan.  ;)

PS: vil det si at 2 brygg på 19l har krympa til 1 brygg på 16 liter? Bare sånn at jeg har oversikten her..

Nope, vi stiller med to brygg. PND på 19 liter og Bitte på 16 liter. Gleder oss.
Et spørsmål, skal vi være inne i selve huset eller ute i "bakhagen " der?

Axel
 
Inne i huset, OG (dersom lykken står oss bi) ute. Vi mangler ca 100m2 presenning til å dekke til atriet. Har en enorm byggvarmer (20 kw?) som skal lage t-skjorteføre under presenningen. Så bare si fra om dere kjenner noen som kjenner noen som sitter på noen store pressenninger vi kan låne.
 
Jeg stiller med to brygg på 18-19 liter på flasker.

Hvor tidlig kan vi levere flaskene på lørdag? Var intr i å slippe å bære, så kjører bortom fra Tøyen så tidlig som mulig.

Edit: den der Tapatalk-app'n er ikke alltid like stødig
 
Okei. Jeg tar med to. Om noen kjører via Iladalen / Kiellands Plass på fredag / lørdag så rop ut. Har tatt bussen med et fat i hver hånd tidligere, og syns ikke det var så fryktelig artig.
 
Tilbake
Topp