"Tørrhumle" med Ingefær?

Har en forholdsvis mild pale ale, rundt 30 IBU. 5% abv stående i gjæringskaret. Har stått en uke så det er tid for litt tørrhumling,
Det var da jeg fant 120g ingefær på kjøkkenet;)
Den er allerede revet opp og klar til å dumpes i bøtta så hvis det er en veldig dum ide setter jeg pris på advarsler asap;)
 
Kun en god idé om du liker ingefærøl type "ginger joe" (Tar utgangspunkt i en 20-25l-batch). Ville heller anbefalt en 30-50g (1,25-2g pr liter) med tørrhumling av noen amerikanske humler :) Litt innhabil etter en tur på byen med litt mange diverse IPA's på Crowbar.... Havner vel midt mellom "kjør på!" og "ikke gjør det!" - Uansett, hold oss oppdatert på valg og ikke minst, - Resultat! Lykke til ;)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk
 
25 liters batch glemte jeg.
Rundt 40-50g med Cascade var jo planen, men det har man jo gjort før;)
Dessuten begynte ingefæren å bli tørr;)
 
Tilbake
Topp