Jeg dro igang et ambisiøst bryggeprosjekt som så ut til å gå fyken pga stuck mash (http://norbrygg.no/forum/index.php/topic,14514.msg141539.html#msg141539). Men jeg fikk tilslutt pitchet første runde med 1968 London ESB. Vørteren hadde OG 1125 (røflig øyemål), og jeg lot den gjære på 19 grader i to uker. Jeg satte starter med WLP099 forrige mandag med planer om repitching på tirsdag, en siden det fortsatt ploppet i gjærlåsen lot jeg den stå et par dager til og satte 099-starteren i kjøleskapet. På torsdag helte jeg vørteren over i ny dunk med WLP099. Gravity målte nå 1036, så vørteren holder ca 11.7% alkohol. Dessverre hadde O2-flaska gått tom, men jeg ristet som gal med jevne mellomrom en halvtimes tid. Dunken ble satt i gjæringsskapet på 19 grader. Da det på lørdag ennå ikke var synlig aktivitet økte jeg den til 20 grader. Fortsatt er det ingen synlig aktivitet. Er det noe jeg burde gjøre med denne for å fyre i gang gjæren og får gravity ned på under 20-tallet?