Hei!
Skal sette brygg nr2 og har følgende oppskrift til 25 ltr brygg.
Maris otter Pale Malt 5300g
Flaked Barley 1000g
Roasted Barley 500g
East kent Golding 4.4% 95 g i 60 min
Gjær WLP004 Irish ALe
Men jeg har også rester fra forrige brygg,
500 gram med Caramellmalt 170 - 220EBC
50 g Chinook
50 g Cascade
I skuffen har jeg også havregryn ;-)
Er det noe av restene som med fordel kan ingå i dette brygget for å gjøre det mer spennende/mørkere/bedre?
Takk for tips!
Skal sette brygg nr2 og har følgende oppskrift til 25 ltr brygg.
Maris otter Pale Malt 5300g
Flaked Barley 1000g
Roasted Barley 500g
East kent Golding 4.4% 95 g i 60 min
Gjær WLP004 Irish ALe
Men jeg har også rester fra forrige brygg,
500 gram med Caramellmalt 170 - 220EBC
50 g Chinook
50 g Cascade
I skuffen har jeg også havregryn ;-)
Er det noe av restene som med fordel kan ingå i dette brygget for å gjøre det mer spennende/mørkere/bedre?
Takk for tips!