Heisann,ganske fersk brygger her,som lurte på om noen kunne uttale seg om denne varianten av Andrime Old Ale?Har tenkt å få 24 liter i gjæringskar.Kokevolum 32 liter.
5500 g Maris Otter Pale malt-6EBC
500 g Amber malt-60EBC
400 g Carahell malt -25EBC
100 g Pale Chocolate malt-1025EBC
400 g Crystal malt-150EBC
250 g Melassesukker
Eventuelt mørk spraymalt for å justere OG.
Humle:40 g Target 9%-60 min
30 g East kent goldings 5%-15 min
35 g East kent goldings 5%-2 min
Wyeast 1056
Wyeast 1968
Prøver å få en OG på 1.071 og ABV på 7,2
Meskes på 66 grader i 90 min
Kokes i 90 min
21 grader i 21 dager!
6 gram sukker pr liter
Lagres videre på 15 grader frem til jul...
Er jeg helt på jordet her?Dette er i mitt forsvar den første oppskriften jeg prøver å "lage" selv.Har kun gjort ferdige ølsett før...
Setter pris på tilbakemeldinger og eventuelt forandringer dere ville gjort..
5500 g Maris Otter Pale malt-6EBC
500 g Amber malt-60EBC
400 g Carahell malt -25EBC
100 g Pale Chocolate malt-1025EBC
400 g Crystal malt-150EBC
250 g Melassesukker
Eventuelt mørk spraymalt for å justere OG.
Humle:40 g Target 9%-60 min
30 g East kent goldings 5%-15 min
35 g East kent goldings 5%-2 min
Wyeast 1056
Wyeast 1968
Prøver å få en OG på 1.071 og ABV på 7,2
Meskes på 66 grader i 90 min
Kokes i 90 min
21 grader i 21 dager!
6 gram sukker pr liter
Lagres videre på 15 grader frem til jul...
Er jeg helt på jordet her?Dette er i mitt forsvar den første oppskriften jeg prøver å "lage" selv.Har kun gjort ferdige ølsett før...
Setter pris på tilbakemeldinger og eventuelt forandringer dere ville gjort..
Sist redigert: