Prøver å sette sammen en egen oppskrift. Jeg er ikke så veldig erfaren på det området, så tenkte jeg kunne høre her om jeg er helt på jordet eller ei. Kom gjerne med tips til forbedringer.
The Nelson Sauvin Experience
Recipe specifics:
Style: American Pale Ale
Batch size: 19,0 l
Boil volume: 25,0 l
OG: 1,057
FG: 1,014
Bitterness (IBU): 39,0
Color (SRM): 10,2
ABV: 5,6%
Grain/Sugars:
4,00 kg Maris Otter Malt, 84,2%
0,45 kg Munich (German), 9,5%
0,30 kg Crystal 60L, 6,3%
Hops:
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 20 min, 14,2 IBU
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 15 min, 11,6 IBU
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 10 min, 8,5 IBU
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 5 min, 4,7 IBU
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 0 min, 0,0 IBU
25,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) dry hop
Yeast/Misc:
California Ale yeast, 1,0 unit(s), Yeast
Irish Moss, 1,0 unit(s), Fining , boil 15 min
-----
The Nelson Sauvin Experience
Recipe specifics:
Style: American Pale Ale
Batch size: 19,0 l
Boil volume: 25,0 l
OG: 1,057
FG: 1,014
Bitterness (IBU): 39,0
Color (SRM): 10,2
ABV: 5,6%
Grain/Sugars:
4,00 kg Maris Otter Malt, 84,2%
0,45 kg Munich (German), 9,5%
0,30 kg Crystal 60L, 6,3%
Hops:
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 20 min, 14,2 IBU
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 15 min, 11,6 IBU
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 10 min, 8,5 IBU
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 5 min, 4,7 IBU
15,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) 0 min, 0,0 IBU
25,00 g Nelson Sauvin (AA 12,1%, Pellet) dry hop
Yeast/Misc:
California Ale yeast, 1,0 unit(s), Yeast
Irish Moss, 1,0 unit(s), Fining , boil 15 min
-----