The Carbonater

http://www.ebay.com/itm/Corney-Corn...p-/130930712540?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160
funker helt fint, skrus rett på feks 1.5 l pet, klemme ut luft, inn med co2, rist. Ferdig
$T2eC16FHJHgE9n0yDj7,BRETks4fgg~~60_57.JPG
 
caap86 skrev:
Disse PET flaskene, snakker vi da samme gjengene som vanlige brusflasker? Eller?
Korrekt, prøvde den i dag på .5 og 1.5 l farris-flasker. .5 er litt hard å klemme ut lufta på men det funker
 
Funker helt fint, men kan være litt vanskelig å få tett. Det kan være greit med en eksra O-ring.
Alle vanlige PET flasker med skrukork går bra, men myke flasker er greie siden det er lettere å klemme ut lufta. Ikke kritisk, det funker uten klemming også.
Prosedyren er som følger:
- Fyll opp flaska så det er litt luft igjen, 4/5 full?
- Sett regulator til 2-3 bar og fyll på gass
- Koble fra gassventil og rist godt. Hvis ventilen står på under risting blir det tilbakeslag i slangen
- Gjennta noen ganger til flaska fortsatt er hard etter risting
- Det går raskere å karbonere jo mer gass det er plass til i flaska

Det som er artig med denne er at nesten all drikke kan karboneres, f.eks øl, juice og saft, i motsetning til brusmaskin som bare kan karbonere vann.
 
Har en slik jeg også, og den fungerer fint.

Har prøvd den på litt av hvert...
O'Boy-melk får en annen dimensjon med kullsyre  :skitbra: , og går man tom for musserende så er det bare å lage av hvitvin (eller rødvin)
o
 
Tilbake
Topp