Den er i Mikkeller boka.
20L i kar, 25i kok:
OG: 1086
BG: 1069
FG: 1036
6,6% Abv.
166 EBC
68 IBU
4500g MO Pale Malt
768g Chocolate Malt 800 EBC
768g Roasted Barley 1100 EBC
960g Cara Crystal Malt 130 EBC
672g Brown Malt 150 EBC
Samlet: 7668g til mesk
Meskes på 68c i 60min
Humle:
25g Colombus 60min
32g Saaz 15min
64g Centennial 1min
Gjær:
1056 American Ale
Temp: 20-22c
Krydder:
15g Chipotle-chilikrydder kokes de siste 10min med humlen.
Skrev av etter beste evne. Nå skal det sies at jeg syns noen av oppskriftene i boka virker litt rare, f.eks er FG'en fryktelig høy på denne oppskrifta, men det kan vel ha noe med Mikkellers oppsett eller whatnot å gjøre.
Lykke til!