Hei folkens,
Har produsert meg en batch med Ægir Amber etter bryggeboken Ølbrygging fra hånd til munn.
Har etter anbefalinger i samme bok karboneret på ganske høy temp de første to dagene, men senere vært nødt til å senke til 22.
Etter 5 dager har jeg smakt på ølet og det har en veldig kraftig syresmak som sitter lenge på tungen.
Føler jeg har truffet veldig bra på oppskrift, gjæringstemp, renslighet osv.
Bortsett fra det syntes jeg ølet er ganske godt.
Noen som vet hva det kan være?
Sjanse for at det gir seg etter en stund?
Har produsert meg en batch med Ægir Amber etter bryggeboken Ølbrygging fra hånd til munn.
Har etter anbefalinger i samme bok karboneret på ganske høy temp de første to dagene, men senere vært nødt til å senke til 22.
Etter 5 dager har jeg smakt på ølet og det har en veldig kraftig syresmak som sitter lenge på tungen.
Føler jeg har truffet veldig bra på oppskrift, gjæringstemp, renslighet osv.
Bortsett fra det syntes jeg ølet er ganske godt.
Noen som vet hva det kan være?
Sjanse for at det gir seg etter en stund?