I anledning salg av huset mitt har vi laget ett flott "øl" som blir spennende.
Strengt tatt er det vel saft
20 l bringebærsaft av X kg ferskpressede bringebær
6 l Stavanger Kranvann for å oppnå 19l keg volum
4 kg pilsnermalt
50g Cascade @ 0 min
30 min mash @ 67C
60min koketid.
Gjær : Mangrove Jacks Workhorse Yeast
Hva forventer vi?
Svært syrlig øl med god fruktig aroma.
Update dag 6 : Sterk fermentering første 4 dager, roet seg fint i etterkant.
Strengt tatt er det vel saft
20 l bringebærsaft av X kg ferskpressede bringebær
6 l Stavanger Kranvann for å oppnå 19l keg volum
4 kg pilsnermalt
50g Cascade @ 0 min
30 min mash @ 67C
60min koketid.
Gjær : Mangrove Jacks Workhorse Yeast
Hva forventer vi?
Svært syrlig øl med god fruktig aroma.
Update dag 6 : Sterk fermentering første 4 dager, roet seg fint i etterkant.