Brygget 25 liter tysk kølsch på søndag, var nøye med renhold og alt virket bra.
satt gjæringsdunkene i kjølesapet justert med stc-1000 til 16grader som anbefalt.
kom hjem etter jobb igår, og da luktet det faktisk ganske godt. altså det luktet riktig på rommet hvor karrene står. mens når jeg var inne på rommet og luktet i kjøleskapet idag syns jeg det luktet surt. noen som vet hva det kan komme av? det er ikke noen vill fart i gjærlåsene heller, sist jeg brygget en ipa tok det jo helt av etter 24 timer der inne, mens nå er det ganske tyst. ligger et lag gjær på toppen, så kan jo sive ut andre steder.
brukte tørrgjær denne gangen mot ferskgjær sist.
satt gjæringsdunkene i kjølesapet justert med stc-1000 til 16grader som anbefalt.
kom hjem etter jobb igår, og da luktet det faktisk ganske godt. altså det luktet riktig på rommet hvor karrene står. mens når jeg var inne på rommet og luktet i kjøleskapet idag syns jeg det luktet surt. noen som vet hva det kan komme av? det er ikke noen vill fart i gjærlåsene heller, sist jeg brygget en ipa tok det jo helt av etter 24 timer der inne, mens nå er det ganske tyst. ligger et lag gjær på toppen, så kan jo sive ut andre steder.
brukte tørrgjær denne gangen mot ferskgjær sist.