Hei god kveld.
Lite spørsmål, hva er egentlig forskjellen på en porter og en stout?
Flaska akkurat mitt første julebrygg, som i teorien skulle være en stout, men etter jeg tokk en liten smakeprøve
kjente jeg at den ikke hadde så mye "body" som en stout, Men den var god, akkurat som en lett porter.
Så tokk jeg fram mobilen og kunne lyse gjennom flaska og se lyset, er det normalt på en stout?
For bare vente å se, takk for svar
mvh Stian
Oppskrift:
5,8kg munchener malt
0,4kg aroma malt
0,4kg karamell malt
0,2kg karamell aroma malt
0,2kg weyermann carafa special type 3
0,2kg weyermann caraye karamell rug malt
humle
columbus
cascade
gjær:
Fermentis safbrew BE-256
ekstra tilsetninger
belgisk kandisukker
Lite spørsmål, hva er egentlig forskjellen på en porter og en stout?
Flaska akkurat mitt første julebrygg, som i teorien skulle være en stout, men etter jeg tokk en liten smakeprøve
kjente jeg at den ikke hadde så mye "body" som en stout, Men den var god, akkurat som en lett porter.
Så tokk jeg fram mobilen og kunne lyse gjennom flaska og se lyset, er det normalt på en stout?
For bare vente å se, takk for svar
mvh Stian
Oppskrift:
5,8kg munchener malt
0,4kg aroma malt
0,4kg karamell malt
0,2kg karamell aroma malt
0,2kg weyermann carafa special type 3
0,2kg weyermann caraye karamell rug malt
humle
columbus
cascade
gjær:
Fermentis safbrew BE-256
ekstra tilsetninger
belgisk kandisukker