Stormgjæring og frukt - Hjælp!

Hei alle sammen! Ny på forumet og relativt fersk hobbybrygger.

Våkna opp til denne stormgjæringsbomba idag. Fått renska litt opp i sølet og vurderer nå og tilsette noe bringebær og kirsebær siden kjerringa ikke er så begeistret over hveteøl. Noen tips? Ca 21 liter vørter.

Aldri gjort lambic/fruktøl og er usikker på hva jeg skal gjøre. Frosne bær? Kokte bær? Tilsette etter stormgjæringen er ferdig eller juice før flasking? Bør jeg stikke den om når jeg tilsetter bær? Isåfall hvordan skal jeg gjøre der uten å forstyrre gjæringsprosessen for mye.

Kan til informasjon si at jeg satt det til gjæring for ett døgn siden. Er et enkelt ferdigsett fra Mangrove Jack :) 20161007_114358.jpg
 
Ikke et direkte tips til det du spør om. Men hvis den der er satt for et døgn siden så vil jeg si at den har stått for varmt. Noe å tenke litt på til neste brygg (hvis min antagelse er rett da).
 
Tilbake
Topp