morknudsen
Norbrygg-medlem
Hei alle!
HEELT fersk her - har akkurat satt vår første Batch - EN Hoppy Joe fra Bryggselv og Lervik.
Følger oppskriften etter beste evne, og har nå et gjæringskar fylt med øl for lagring i 14 dager, som oppskriften sier.
Av praktiske årsaker (som påskeferie og bortreising)har vi behov for å tappe på flasker et par dager før (3-4 dager før) - er det dumt? Noe vi da må ta høyde for?
Takk for råd og innspill!
HEELT fersk her - har akkurat satt vår første Batch - EN Hoppy Joe fra Bryggselv og Lervik.
Følger oppskriften etter beste evne, og har nå et gjæringskar fylt med øl for lagring i 14 dager, som oppskriften sier.
Av praktiske årsaker (som påskeferie og bortreising)har vi behov for å tappe på flasker et par dager før (3-4 dager før) - er det dumt? Noe vi da må ta høyde for?
Takk for råd og innspill!