Prøver sette opp en oppskrift på Stone (San Diego, CA) Arrogant Bastard IPA, finner flere oppskrifter, men mange av disse bruker Special B malt.
Lurer litt på om noen malt fra Weyermann kan brukes istedet, siden disse er tilgjenglige her i Tromsø (http://bryggebryggeren.blogspot.com/)? Bruker man samme mengde som Special B? Eller har noen forslag til en annen "grain bill".
F. eks.
---------
Batch Size: 5.50 gal
12.50 lb Pale Malt (2 Row) US (2.0 SRM) Grain 92.59 %
1.00 lb Special B Malt (180.0 SRM) Grain 7.41 %
1.00 oz Chinook [13.00 %] (90 min) Hops 41.3 IBU
1.00 oz Chinook [13.00 %] (85 min) Hops 41.0 IBU
1.00 oz Chinook [13.00 %] (45 min) Hops 35.4 IBU
1.00 oz Chinook [13.00 %] (0 min) Hops -
----------
Lurer litt på om noen malt fra Weyermann kan brukes istedet, siden disse er tilgjenglige her i Tromsø (http://bryggebryggeren.blogspot.com/)? Bruker man samme mengde som Special B? Eller har noen forslag til en annen "grain bill".
F. eks.
---------
Batch Size: 5.50 gal
12.50 lb Pale Malt (2 Row) US (2.0 SRM) Grain 92.59 %
1.00 lb Special B Malt (180.0 SRM) Grain 7.41 %
1.00 oz Chinook [13.00 %] (90 min) Hops 41.3 IBU
1.00 oz Chinook [13.00 %] (85 min) Hops 41.0 IBU
1.00 oz Chinook [13.00 %] (45 min) Hops 35.4 IBU
1.00 oz Chinook [13.00 %] (0 min) Hops -
----------