De fleste doble kontakter er seriekoblet. Det betyr at du trolig har satt 'dobbel' strøm på den - derav at den alltid er på.
Amerikanske koblinger har en bro mellom de to kontaktene som kan klippes.
Båndet står likevel ikke så lenge på at den rekker å varme opp hele væskemengden til over 18˚C, litt avhengig av hvor du har plassert proben, selvsagt. Om du, som mange gjør, har proben klistret fast på utsida av karet, er det strengt tatt bare det nærmeste området rundt proben som endrer temperatur så raskt.spørsmål til alle dere med STC... synes dere at 0,5 - 0,6 graders svigninger er godt nok?
Jeg har akkurat kjøpt meg en STC men ble veldig overrasket når jeg ser at minste innstilling på variasjon er 0,3.
jeg testet litt i går og med et varmebelte rundt selve dunken, og stc stilt inn på 18 grader så starter stc når tempen blir 17,7 den står da på til 18,0 men siden båndet holder varmen lenge etter av strømmen slås av øker tempen til 18,2 - 18,3 før den går nedover igjen mot 17,7 hvor varmen kommer på igjen.. er ikke det veldig "store" svigninger?
Pluss firmwaren er laget spesielt for gjæring. Fungerer helt topp. Set and forget.Den er ikke bygget for gjæringskontroll, så vidt jeg vet,