Hei!
Jeg har lyst til og begynne å brygge øl, og tenkte jeg skulle begynne med et ølsett.
Jeg har lest meg til at jeg skal bruke malt-ekstrakt i stede for sukker.
Men lurer på hvilken temperatur(kommer kanskje an på type øl/gjær) skal det gjæres ved, og når er det ferdig gjæret, går det på tid eller høres det på gjærlåsen? Og skal prosessen stoppes på noe vis?
Er også litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det med kokingen har bare en kjele på 10-12 liter.
Kommer sikker flere spørsmål ettervert.
Hilsen en ivrig nybegynner
Jeg har lyst til og begynne å brygge øl, og tenkte jeg skulle begynne med et ølsett.
Jeg har lest meg til at jeg skal bruke malt-ekstrakt i stede for sukker.
Men lurer på hvilken temperatur(kommer kanskje an på type øl/gjær) skal det gjæres ved, og når er det ferdig gjæret, går det på tid eller høres det på gjærlåsen? Og skal prosessen stoppes på noe vis?
Er også litt usikker på hvordan jeg skal gjøre det med kokingen har bare en kjele på 10-12 liter.
Kommer sikker flere spørsmål ettervert.
Hilsen en ivrig nybegynner